Anuli Croon
Four Walls One Design Amsterdam

PUBBLIK & VOS | OUR DOMAIN SE AMSTERDAM 2020


4Walls_1Design, OurDomain Amsterdam South East 2020 by Anuli Croon
4Walls_1Design, OurDomain Amsterdam South East 2020 by Anuli Croon

Four Walls _ One Design 2020


Pubblik & Vos invited my to take this specific location of the four walls as the starting point for the design. The users of this space are 1.500 students who live in the apartments in the same building. Each wall faces a space with a different function. A bar, a living room, a corridor past the toilets to the games room, which is adjacent to the bar. 

A fabric of human figures, animal figures and patterns, both abstract and figurative.Design: Anuli Croon

Production: Anuli Croon, Iwaarden Artwork

Size: 300 cm x 1.600 cm / 45 m2

Commissioner: Greystar, Holmris B8, Pubblik & Vos Photography: Pubblik & Vos

Location: ODASE OURDOMAIN AMSTERDAM SOUTH EASTVier Muren _ Een Ontwerp 2020


Pubblik & Vos nodigde me uit de specifieke ligging van de vier muren als het uitgangspunt voor het ontwerp te nemen. Elke muur kijkt naar een ruimte die elk een andere functie heeft. Een bar, een woonkamer, een gang langs de toiletten naar de spel kamer, die grenst aan de bar.
Het is een weefsel van mensfiguren, dierfiguren en patronen, zowel abstract als figuratief.ARC20: ODASE – Our Domain Amsterdam South East – Pubblik&Vos


OurDomain Amsterdam South East is een van de eerste en de grootste woonontwikkelingen in de totale transformatieplannen van Amsterdam Zuidoost. Het is een investering van Greystar gericht op de ontwikkeling van een omvangrijk, modern en duurzaam wooncomplex voor studenten, (young) professionals, expats, stellen en woningdelers in alle leeftijdscategorieën. Het project op deze voormalige kantoorlocatie is volledig geïntegreerd in de omgeving en ligt op enkele minuten loopafstand van Station Holendrecht en het Amsterdam UMC. Het eerste bouwdeel, East House, is in juli opgeleverd en inmiddels voor ruim 85% verhuurd. OurDomain Amsterdam South East is een ontwikkeling die mensen die in de De Randstad willen (blijven) wonen, de kans biedt om op eigen benen te gaan staan in een uitnodigende en grootstedelijke woonomgeving.


>>> de Architect